Νίκος ΣαχίνηςCommercial Director

Web
εξειδίκευση
  • Εμπορική Διεύθυνση & Διεύθυνση Πωλήσεων
  • Διεθνής Διεύθυνση Πωλήσεων
  • Product Management & Marketing
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
εκπαίδευση
  • MBA, Executive MSc Degree Business Administration (Honors), Kingston University
  • BSc in Business Administration, Finance, Kingston University

Ο Νίκος Σαχίνης, έχει εμπειρία άνω των 20 ετών στον κλάδο των υπηρεσιών και της πληροφορικής, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών σε Ελληνικές και Πολυεθνικές εταιρείες όπως οι Computer Logic, SONY, UUNET, TellasTotalsoft και Entersoft κυρίως σε εμπορικούς και διοικητικούς ρόλους.  Είναι απόφοιτος του Kingston University και έχει Bachelor & Master στη διοίκηση επιχειρήσεων. Στη Retail-Link ηγείται του εμπορικού τμήματος με όραμα την εξέλιξη του δικτύου και της κοινωνίας της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, με τις λύσεις της Retail-Link, οι οποίες εστιάζουν στην αναβάθμιση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της επιχειρηματικής κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας.

“Η Retail–Link, παρέχει ένα από τα ισχυρότερα business offerings στην επιχειρησιακή αγορά που είναι άμεσα αξιοποιήσιμα από κάθε Ελληνική ή Πολυεθνική επιχείρηση, υλοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο και προσφέρουν άμεσα τα μέγιστα οφέλη.

Είμαι ευτυχής που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που εργάζεται με επαγγελματισμό, προσήλωση στις ανάγκες των πελατών και της αγοράς παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που δημιουργούν άμεσα και απτά οφέλη στους χρήστες τους.”

στοιχεία επικοινωνίας

(+30) 211 106 3831
Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, Καλλιθέα, ΤΚ17674

Social Profiles

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;