Δέσποινα ΜπαρδακίδουProject Manager

Web
εξειδίκευση
  • Project Management
  • Διεύθυνση Λειτουργιών
  • Οικονομική Διεύθυνση
  • Auditing
εκπαίδευση
  • Δίπλωμα Αξιολόγησης Επενδυτικών Σχεδίων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Από το 2016 η Δέσποινα Μπαρδακίδου εργάζεται στη Retail-Link ως Διευθύντρια Διοίκησης Έργων, με προηγούμενη προϋπηρεσία στον οργανισμό σε καθήκοντα Διεύθυνσης Οικονομικών & Διοικητικών Λειτουργιών. Η Δέσποινα διαθέτει 20-ετή εμπειρία σε θέσεις Οικονομικής Διεύθυνσης & Διοίκησης Έργων σε μια πληθώρα εταιρειών του Φαρμακευτικού και Χρηματοοικονομικού κλάδου, στις Υπηρεσίες Επιχειρησιακών Συμβούλων & τα FMCG. Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών & Δίπλωμα στην Αξιολόγηση Επενδυτικών Σχεδίων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Retail-Link είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση έργων και τη διαρκή αναβάθμιση των επιχειρησιακών διαδικασιών & λειτουργιών της.

«Λαμβάνοντας υπόψη το μότο «We cannot become what we need to be by remaining what we are» πιστεύω ότι η Retail-Link ωθεί τους ανθρώπους της να δημιουργούν, να καινοτομούν και να εξελίσσουν τις απαιτήσεις της αγοράς από τη βασική ανάγκη για ηλεκτρονική τιμολόγηση σε μια προοπτική άντλησης και αξιοποίησης δεδομένων με απεριόριστες εφαρμογές.
Στόχος μου ως project manager είναι να εργάζομαι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ώστε να δημιουργούμε εκείνες τις προϋποθέσεις για περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες και επιτυχημένα έργα στις υφιστάμενες και μελλοντικές ανάγκες ηλεκτρονικής διασύνδεσης για κάθε επιχείρηση.»

στοιχεία επικοινωνίας

(+30) 211 106 3821
Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, Καλλιθέα, ΤΚ17674

Social Profiles

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;