Πώς η Κρι Κρι εξασφαλίζει Real-Time παρακολούθηση της απόδοσης στο Δίκτυο Αντιπροσώπων με αμοιβαία πλεονεκτήματα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με την υπηρεσία e-DCM (e-Distributors Channel Management) της Retail@Link.

Tο 1877, όταν ο Pietro Barilla άνοιγε ένα μικρό κατάστημα αρτοποιίας & ζυμαρικών στην Πάρμα της Ιταλίας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το όνομά του θα γινόταν συνώνυμο του ζυμαρικού στον παγκόσμιο χάρτη. Σήμερα 139 έτη αργότερα, ο Όμιλος BARILLA προσφέρει με συνέπεια τα πλέον ποιοτικά και δημοφιλή brands ζυμαρικών, σάλτσας και αρτοσκευασμάτων σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

H BIC είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των FMCG προσφέροντας από το 1945 ένα χαρτοφυλάκιο πασίγνωστων προϊόντων, που τοποθετούνται διαχρονικά στη Νο1 θέση της προτίμησης του καταναλωτή.

Η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε., η γνωστή θυγατρική επιχείρηση του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ-ΕΛΤΑ, προσφέρει ανταγωνιστικές & αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών από το 1987, με λύσεις όπως η δημοφιλής στο ευρύ καταναλωτικό & επιχειρησιακό κοινό υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.  

Η SARMED, είναι πρωτοπόρος πάροχος ανταγωνιστικών υπηρεσιών Third Party Logistics στην ελληνική αγορά. Ξεκινώντας το 1991, ως η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση τελωνειακών αποθηκών, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των Logistics προσφέροντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες ξηρού & ψυχρού φορτίου.

H δημιουργία του πρώτου πολυκαταστήματος notosgalleries στο εξωτερικό, συμπεριλάμβανε σημαντικές προκλήσεις για τον όμιλο, καθώς επίσης ένα αυστηρά καθορισμένο και πιεστικό χρονοδιάγραμμα εργασιών, με στόχο το Νοέμβριο του 2014 τα πολυκαταστήματα να υποδεχθούν το νέο καταναλωτικό κοινό στο Sofia Ring Mall.