Πώς η ΔΩΔΩΝΗ σπάει τα δεσμά του χρόνου & της απόστασης Real-Time σε ολόκληρο το εύρος διανομής της, απογειώνοντας την ανταγωνιστικότητα του δικτύου αντιπροσώπων μέσα από τις πρωτοποριακές διαδικασίες διαχείρισης που προσφέρει η λύση e-DCM της Retail@Link

Πως η Μασούτης ανέβασε τον πήχη της αποτελεσματικότητας εφαρμόζοντας το συνεργατικό μοντέλο VMI (Vendor Management Inventory) της Retail@Link, δημιουργώντας ένα εξελίξιμο οικοσύστημα που απογείωσε τα οφέλη ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας μετατρέποντάς τη σε αλυσίδα αξίας, μέσα από τα value-added services και τις win-win μεθόδους συνεργασίας

Το case study της B.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. που δημιούργησε ένα καινοτόμο συνεργατικό οικοσύστημα με στόχο 10 μετρήσιμα οφέλη που διασφαλίζουν την τάχιστη αποϋλοποίηση εγγράφων, την αυτοματοποίηση του ελέγχου, την αρχειοθέτηση και καταχώρηση των παραστατικών μέσα από τον συνδυασμό των υπηρεσιών e-Invoicing BizDocEE & e-Invoicing EDI της Retail@Link.

Πώς η Κρι Κρι εξασφαλίζει Real-Time παρακολούθηση της απόδοσης στο Δίκτυο Αντιπροσώπων με αμοιβαία πλεονεκτήματα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με την υπηρεσία e-DCM (e-Distributors Channel Management) της Retail@Link.

Tο 1877, όταν ο Pietro Barilla άνοιγε ένα μικρό κατάστημα αρτοποιίας & ζυμαρικών στην Πάρμα της Ιταλίας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το όνομά του θα γινόταν συνώνυμο του ζυμαρικού στον παγκόσμιο χάρτη. Σήμερα 139 έτη αργότερα, ο Όμιλος BARILLA προσφέρει με συνέπεια τα πλέον ποιοτικά και δημοφιλή brands ζυμαρικών, σάλτσας και αρτοσκευασμάτων σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

H BIC είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των FMCG προσφέροντας από το 1945 ένα χαρτοφυλάκιο πασίγνωστων προϊόντων, που τοποθετούνται διαχρονικά στη Νο1 θέση της προτίμησης του καταναλωτή.